Florin Marin, în război cu familia soțului mort, care i-a lăsat toată averea. Ce pensie lunară va primi după britanic

Ultima actualizare: 14-06-2020 16:43
florin marin
Daily Mail

Românul care a moștenit averea soțului său cu 54 de ani mai mare, un fost vicar britanic decedat la București, insistă că și-a iubit partenerul, după ce familia acestuia l-a numit „lipitoare”.

Philip Clements (81 de ani) a murit singur într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Potrivit Daily Mail, starea de sănătate a bărbatului s-a deteriorat după ce nu a mai avut acces la medicamentele ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie, pentru problemele de inimă.

Florin Marin a primit, în urma decesului fostului vicar, un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață. În plus, el va beneficia până la sfârșitul vieții lui de o pensie lunară de 2.000 de lire de pe urma soțului, care a decedat la 81 de ani.

Însă, suma totală pe care Philip Clements ar fi cheltuit-o pentru român s-ar ridica la 500.000 de lire sterline (560.000 de euro).

Unul dintre frații fostului vicar l-a numit pe Florin Marin „o lipitoare” care a obținut ce și-a dorit. Românul a ripostat cu un nou mesaj, difuzat în cadrul emisiunii The Morning, transmite Daily Mail.

„Atunci când cineva se căsătorește cu cineva mai în vârstă decât el toată lumea crede că este vorba de bani, dar nu este așa. El m-a numit în testament și sunt căsătorit cu el. Vreau să transmit familiei să-și vadă de treabă și toate cele bune”, a spus Florin în engleză.

Daily Mail a scris, în urmă cu trei luni, că cei doi s-au mutat împreună în București, după ce timp de un an au avut o relație deschisă. Clements susținea tot atunci că folosea banii din pensia de vicar și de fost profesor pentru a plăti viața lor în București.

După ce și-au făcut publică relația, cei doi s-au confruntat cu un val de critici, însă fostul vicar a declarat că “nu sunt un cuplu dezgustător, așa cum susțin criticii lor” și că oamenii nu ar trebui să-i judece fără să-i cunoască.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO