Florin Marin consideră că e momentul să găsească o nouă iubire, după moartea vicarului englez

Ultima actualizare: 26-06-2020 14:47
Florin consideră că e momentul să găsească o nouă iubire, după moartea vicarului
Profimedia

Florin Marin, românul în vârstă de 27 de ani care a fost căsătorit cu fostul vicar britanic Philip Clements, a anunțat că speră să își găsească un nou iubit, la puțin timp după ce a incinerat trupul fără viață al bătrânului.

Florin a interzis membrilor familiei fostului vicar să participle la înmormântarea bătrânului, după ce l-au nimic „o lipitoare avidă după bani”, relatează The Sun.

Fostul vicar, care s-a mutat în România pentru a fi împreună cu tânărul, i-a lăsat acestuia o avere în momentul în care a decedat, acum trei săptămâni.

Florin l-a incinerat pe fostul său soț în România și urmează să îi împrăștie cenușa în apropierea unui lac din București.

„Planul meu pentru viitor e să mă îndrăgostesc de altcineva. Am doar 27 de ani, am toată viața înainte. Sper să găsesc pe cineva bun. Știu că nu voi mai găsi pe cineva ca Philip niciodată”, a spus Florin.

Averea primită de Florin Marin după moartea vicarului

 

Philip Clements (81 de ani) a murit singur într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Potrivit Daily Mail, starea de sănătate a bărbatului s-a deteriorat după ce nu a mai avut acces la medicamentele ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie, pentru problemele de inimă.

Florin Marin a primit, în urma decesului fostului vicar, un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață. În plus, el va beneficia până la sfârșitul vieții lui de o pensie lunară de 2.000 de lire de pe urma soțului, care a decedat la 81 de ani.

Însă, suma totală pe care Philip Clements ar fi cheltuit-o pentru român s-ar ridica la 500.000 de lire sterline (560.000 de euro).

Florin, atacat dur de familia fostului soț

 

Familia fostului vicar consideră că Florin Marin a fost un profitor care nu l-a iubit pe Clements și care nici măcar nu este supărat de moartea acestuia.

Dezvăluirea a fost făcută de fratele bătrânului, Tony Clements, care a fost sunat de Florin în noaptea în care fostul vicar a murit.

„Este un profitor. I-am zis de la început. De ce ar fi interesat un tinerel de un bătrân de 81 de ani? A spus că a plâns timp de două zile, dar nu părea prea supărat la telefon”, a spus Tony Clements.

Românul a fost atacat și de celălalt frate al fostului vicar, Brian Clements.

„Florin e o lipitoare și a primit ce și-a dorit mereu”, a spus Brian.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO