Untold 2015: 250.000 de oameni sunt asteptati la festival. Ce restrictii de circulatie vor fi si cat costa cazarea in camping

27-07-2015 18:37


250.000 de oameni sunt asteptati de joi la Cluj, la festivalul "Untold". De maine toate strazile din jurul stadionului Cluj Arena vor fi inchise circulatiei.

Pentru ca nu mai sunt locuri de cazare nici macar in localitatile din jur, organizatorii vor amenaja un camping. Iar cine vrea un bilet gratuit, mai poate dona sange pana maine, numai in Bucuresti.

Au mai ramas 3 zile pana la startul grandiosului festival Untold. De maine strazile din jurul stadionului Cluj Arena se vor inchide pana pe 8 august. Aici vor aparea sute de camioane cu echipamente si instalatii de sunet pentru toate cele 8 scene de concert. Organizatorii vor instala inclusiv un spital de campanie.

Ion Moldovan, sef ISU Cluj : "Cum stim ca va fi foarte multa lume, am luat aceasta masura pentru a nu bloca UPU avand in vedere ca accesul spre UPU va fi ingreunat din cauza lucrarilor din oras si atunci vom asigura asistenta medicala aici pe loc."

Peste 1000 de politisti si 300 de jandarmi vor fi in strada in cele patru zile de festival. Si, pentru ca este asteptat un numar mare de britanici si olandezi, vor fi prezenti si politisti straini care vor face echipa cu romanii.

Tudor Grindean inspector sef Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj: "Am avut o intalnire si cu reprezentantii Ambasadei Marii Britanii si a Consulatului Olandei cu care ne-am consultat sa asiguram, conditii foarte bune cetatenilor straini."

Peste 180 de artisti renumiti in lumea larga vor concerta aici. Primarul Emil Boc si a dezvaluit preferatii cu ajutorul ringtone-ului de la telefon, o piesa a DJ-ului Avicii.

Primarul Emil Boc: "Poti sa ma suni pe telefon. Iata, v-ati gasit raspunsul"

Avicii, Armin van Buuren sau David Guetta sunt printre invitatii mai pretentiosi ai festivalului. Printre altele, au vrut limuzine cu soferi care sa vorbeasca limba engleza.

Bogdan Buta, director general Festivalul Untold: "Artistii principali vor ateriza la Cluj folosind avioane private, cerintele: minim hotel de 5 stele, suite de lux, apartamente, sunt solicitari legate de securitate"

Organizatorii ii roaga pe participanti sa vina inca de miercuri in zona stadionului Cluj Arena pentru a primi bratarile cu care vor avea acces in spatiul de concerte.

Trebuie sa stiti ca in zonele amenajate pentru festival va fi interzis accesul cu droguri, sticle, mancare si bautura, bannere, obiecte contondente, animale si umbrele. Puteti aduce insa pelerinele si medicamente Aveti acces si cu aparatele foto si camerele video

Cei care au ramas fara cazare isi mai pot incerca norocul in campingul de la marginea orasului pus la dispozitie de organizatori. Platesc 49 de lei pentru toate cele patru zile de festival.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO