Peste 10.000 de oameni s-au bucurat de un spectacol grandios de balet, la Iasi. Evenimentul s-a incheiat cu artificii

Ultima actualizare: 30-09-2015 07:13

Peste 10.000 de oameni s-au bucurat sambata seara de un spectacol grandios la Iasi. Opera Nationala si-a deschis noua stagiune, iar surpriza de anul acesta a fost un spectacol de balet de exceptie.

Pentru al 5-lea an, evenimentul s-a desfasurat in aer liber, pe esplanda Teatrului National si a fost proiectat pe mai multe ecrane gigantice.

Un spectacol inediat de balet, pe valsuri celebre, a dat startul stagiunii la Opera Nationala din Iasi. Coregrafia a fost semnata de cunoscuta balerina Ileana Iliescu - cea care a dus Romania pe cele mai mari scene ale lumii. In aplauzele publicului, au cantat si solistii Operei Nationale.

Spectator: "Nu e nimic mai deosebit decat asa spectacol. Minunat... Tocmai vorbeam cu sotia ca daca Iasul va fi capitala culturala europeana, vor fi niste evenimente extraordinare"

Beatrice Rancea, directorul Operei Nationale Iasi: "Am facut posibil ca baletul sa se prezinte la o tinuta de maxima exigenta pentru ca publicul este foarte exigent cu aparitiile noastre. De fiecare data ne gandim cu ce vom gandi la anul ca sa surprindem din nou".

Spectacolul s-a incheiat cu un grandios foc de artificii, pe acorduri de muzica clasica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO