Megan Fox și Brian Austin Green s-ar fi despărțit, după 15 ani de relație. Ce mesaj a postat actorul

Ultima actualizare: 18-05-2020 13:45
Megan Fox
Profimediaimages.ro

Recent, conform publicațiilor americane, povestea de dragoste dintre Megan Fox și Brian Austin Green s-ar fi încheiat.

Fanii de pe social media au observat că actorul Brian Austin Green (46 de ani) nu mai poartă verighetă, iar Megan Fox (34 de ani) a fost surprinsă de curând în ipostaze tandre alături de rapper-ul Machine Gun Kelly.

În weekend-ul care tocmai a trecut, actorul cunoscut din serialul ”Beverly Hills 90201” a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram.

Drept comentariu la o fotografie cu un fluture care se odihnește pe o floare, acesta a scris: ”Până la urmă, fluturii se plictisesc să stea pe o floare prea mult timp. Încep să se simtă sufocați. Este o lume mare și tot ceea ce își doresc este să experimenteze cât mai mult din ea”.

Luna trecută, o sursă apropiată celor doi a declarat pentru E! News că Fox și Green au stat separați în perioada de izolare, impusă de pandemia de coronavirus.
 

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO