Olivia Steer, despre cazul lui Viorel Cataramă care s-a infectat voluntar cu Covid-19: ”Mi-a câștigat respectul”

Ultima actualizare: 17-05-2020 15:17
olivia steer
Facebook.com

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cunoscută pentru poziţia sa antivaccinare, a comentat cazul lui Viorel Cataramă, afaceristul care s-a infectat voluntar de COVID-19 pentru a demonstra că virusul nu există.

 

'Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!', a scris Olivia Steer pe Facebook, referindu-se la demersul lui Cataramă.

Soția lui Andi Moisescu a revenit în comentarii și a explicat că speră ca Adina Alberts și Viorel Cataramă nu vor ajunge la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de COVID-19.

'Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!', a mai scris Olivia Steer pe contul de socializare.

Olivia Steer a catalogat măsurile autorităților de a obliga populația să rămână în case și de a îngrădi oamenilor accesul la sistemul medical, drept un genocid.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO