VIDEO. Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus. Care a fost rezultatul

Ultima actualizare: 18-05-2020 10:57
Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Actorul Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus, pentru a afla cu siguranță dacă a trecut prin boală, după ce a dezvăluit în timpul unei emisiuni televizate că a avut simptome specifice bolii Covid-19.

Mihai Bendeac a spus că s-a îmbolnăvit după ce participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. Ulterior, întreaga sa familie a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa.

”Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit Mihai Bendeac.

Ca să afle cu siguranță dacă a avut Covid-19, Mihai Bendeac și-a făcut testul de anticorpi și a filmat întregul proces, iar imaginile le-a postat duminică, pe YouTube. Testul a ieșit pozitiv, ceea ce înseamnă că actorul are anticorpi pentru coronavirus, semn că a trecut prin infecția cu SARS-CoV-2.

„Am avut dreptate. Deci, asta s-a întâmplat acum două luni, ceea ce înseamnă că între timp ar trebui să fiu super clean. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că eu am vrut să vorbesc despre asta. Şi e nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizaţi. E o tâmpenie, cred că ar trebui să trecem împreună prin această chestie şi că ar trebui să învăţăm foarte multe lucruri, dar, din păcate, nu ştiu dacă o vom face“, a mai spus Bendeac.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO