Kristen Stewart, la plimbare pe străzile din Los Angeles. Cum a fost surpinsă în compania iubitei

Dată publicare: 14-07-2020 10:47
Dată actualizare: 14-07-2020 14:52


kristen stewart

Fanii au adorat-o pe Kristen Stewart în rolul Bellei Swan din seria "Twilight". Faptul că a avut și o relație de patru ani cu Robert Pattinson, colegul său de platou, nu a făcut decât ca popularitatea sa să crească peste noapte.

"Oamenii își doreau atât de tare ca eu și Rob să fim împreună, încât relația noastră a fost transformată într-un produs de marketing", a spus actrița, care s-a despărțit de Pattinson în 2012.

Anii au trecut, Kristen și Robert s-au despărțit, iar actrița a decis să fie sinceră cu susținătorii săi. Astfel, în 2017, Kristen Stewart a recunoscut că este gay și că nu a mai avut relații cu bărbați după ce s-a despărțit de Robert Pattinson.

Actuala iubită a actriței este scenarista Dylan Meyer, iar anterior acestei povești de dragoste, actrița a avut o relație cu modelul Stella Maxwell.

Recent, cele două au fost surprinse de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcate casual și relaxate, Kristen și Dylan au ieșit în oraș și s-au bucurat împreună de o cafea.

 

Masca de protecție nu a lipsit din peisaj, semn că cele două iau în serios recomandările autorităților, venite pe fondul pandemiei de coronavirus.

 

În prezent, Kristen Stewart a renunțat complet la imaginea feminină pe care fanii au admirat-o pe vremea când vedeta filma pentru "Twilight". Vedeta preferă un look ceva mai masculin și pare că a renunțat, cel puțin pentru o vreme, la rochiile elegante și pantofii stiletto.

 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

 

Sursa: Profimedia


VIDEO PROTVPLUS.RO