Gabriel Cotabita revine in lumea muzicii. Cantaretul a filmat un nou videoclip, alaturi de Andreea Esca si Matteo

09-09-2015 18:42


Indragitul cantaret Gabriel Cotabita este bine si radiaza de fericire. Munca ii da aceasta stare, dovada ca dupa o perioada de incercari, artistul a stat mai bine de doua ore pe platourile de filmare, unde s-a simtit excelent.

O demonstreaza si cele cateva fotografii, realizate in timpul filmarilor. Videoclipul piesei "Ce zi linistita" va fi gata in cateva saptamani si este plin de surprize.

Un Gabriel Cotabita zambitor si cu pofta de viata. Asa a aparut artistul la filmarile pentru videoclipul melodiei pe care a realizat-o impreuna cu Matteo. Desi versurile le-au scris inaintea accidentului, mesajul e cat se poate de potrivit.

Videoclipul aduce si o surpriza, pe Andreea Esca.

"M-a sunat Gabriel si cine poate sa il refuze pe Gabriel. L-am intrebat ce trebuie sa fac, nu am o voce extraordinara, sa nu ma pui sa cant. Si a zis "nu te pun sa canti, o sa faci ce faci tu in mod normal". Stiu ca este bine si stiu ca are sa fie si mai bine pentru ca este un scorpion tenace si nimeni nu omoara scorpionii", a afirmat Andreea Esca.

Chiar daca se simte din ce in ce mai bine, Gabriel Cotabita face in continuare tratamente pentru recuperare.

"Se reface vazand cu ochii. Povestea videoclipului este mini Gabi si mini Matteo care au o zi linistita, doi oameni care ajung sa iubeasca viata ca de fapt despre asta e vorba", a povestit cantaretul Matteo.

In urmatoarele luni nu si-a programat concerte, dar daca totul decurge bine, probabil la anul il vom revedea pe scena.
 

 

L-am așteptat mult timp pe Gabriel Cotabiţă - Pagină oficială să mai petrecem o zi liniștită! #cezilinistita #gandesccuvocetare #PWAAH!! #mattmanmusic

Posted by Matteo on Wednesday, September 9, 2015

 

VIDEO PROTVPLUS.RO