Festivalul "Les Films de Cannes a Bucharest" s-a incheiat. 54 de filme nominalizate la Cannes au rulat in 4 cinematografe

Ultima actualizare: 27-10-2016 07:15

Dupa 10 zile de proiectii, Festivalul "Les Films de Cannes a Bucharest" si-a inchis duminica portile. 54 de filme nominalizate la Cannes au rulat zilele acestea pe ecranele a 4 cinematografe din Capitala.

Ultima pelicula ce a putut fi vizionata in cadrul evenimentului a fost un documentar de o ora si 40 de minute, despre o trupa rock faimoasa in anii '60.

Cea de-a saptea editie a festivalului "Film des Cannes a Bucharest" i-a rasfatat pe cinefili cu pelicule una si una. 40 dintre cele 54 de productii au fost premiere.

Ultima seara de festival s-a incheiat cu un documentar care spune povestea unei trupe rock din anii 60.

Femeie: "Imi place mult muzica din perioada respectiva si am vrut sa vad despre ce e vorba. Am fost in ultimii 5 ani in fiecare an. Anul acesta am fost la 3 filme."

Femeie: "E un film despre Iggy Pop, prima trupa in care a fost el. Seria asta am fost aproape la toate filmele."

Barbat: "Mergem de obicei la festivaluri de profil."

La foarte multe proiectii au fost prezenti si regizorii, dar si invitati speciali, veniti din strainatate.

Laura Ducu, PR: "Este un festival initiat de regizorul Cristian, in 2010 cu sprijinul delegatului oficial de la Cannes, Thierry Premon. La aceasta a 7-a editie am reusit sa venim cu 54 de filme in festival, dintre care toate filmele premiate in competitia mare la Cannes, anul acesta."

Anul acesta, festivalul s-a desfasurat in 4 cinematografe din Bucuresti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO