Depeche Mode a anulat in ultima clipa concertul de la Minsk, dar promite ca vine la Cluj, duminica. Pretentiile artistilor

×
Codul embed a fost copiat

Peste 40.000 de persoane sunt asteptate duminica, pe Cluj Arena, la un concert incendiar al celor de la Depeche Mode. Fanii din Romania au avut insa emotii.

Luni seara, trupa si-a anulat concertul din Belarus, pentru ca solistul Dave Gahan a avut probleme de sanatate, dar marti membrii formatiei au anuntat ca showul de la Cluj este sigur.

Cu doar cateva ore inainte sa inceapa, Depeche Mode a anulat luni seara concertul de la Minsk. Dupa cum relateaza presa internationala, se pare ca solistul trupei, Dave Gahan, a avut ceva probleme la stomac si a fost internat intr-un spital din capitala Belarusului. Marti, membrii trupei au transmis pe Facebook ca starea lui Dave s-a imbunatatit, iar showul de la Cluj va avea loc.

160 de persoane lucreaza deja la ridicarea scenei uriase de pe Cluj Arena. Scena va avea 50 de metri latime si 20 de metri adancime. In plus, vor fi amplasate si mai multe ecrane led uriase care, spun organizatorii, vor oferi experiente vizuale inedite.

Martin Gore si Andy Fletcher vor fi colegi de camera in culise, in timp ce solistul trupei, Dave Gahan, a cerut o cabina doar a lui.

Laura Coroianu, organizator eveniment: "Artistii vor cesti negre, draperii negre, ciocolata neagra."

Intr-un interviu acordat Stirilor PRO TV anul trecut, solistul trupei Depeche Mode spunea ca au ales sa includa Transilvania in turneul mondial "Spirit" din motive strategice.

"Cred ca pentru ca ocazia de a folosi stadionul era buna si sincronizarea, locul, s-au potrivit bine, geografic vorbind. Cand avem multe concerte in toata Europa, e ca o operatiune militara. Calatoresti cu 100 de oameni, camioane mari, autobuze, avioane, echipamente si trebuie sa avem suficient timp pentru a pregati fiecare spectacol", spunea el anul trecut, in octombrie.

Andy Fletcher: "Cred ca World Spirit se refera la iubire, cred ca in prezent in lume se intampla lucruri ingrijoratoare, oriunde se pare si cred ca noi exprimam mai mult decat de obicei viziunile noastre despre ceea ce se intampla."

La vanzare au mai ramas putine bilete si multe hoteluri din oras deja sunt rezervate in totalitate. Mai gasiti apartamente in regim aribnb sau la pensiunile din jurul Clujului.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Festivalul Rock the City 2017, unde urma sa cante Offspring, a fost anulat din motive
Festivalul Rock the City 2017, unde urma sa cante Offspring, a fost anulat din motive "neprevazute si independente"

Festivalul Rock the City, care ar fi trebuit sa se desfasoare pe 27 august la Arenele Romane, a fost anulat din motive "neprevazute si independente" de vointa organizatorilor, a anuntat D&D Entertainment.

Festivalul de Film Horror & Fantastic Luna Plina. Aproximativ 1500 de lung si scurt metraje au fost inscrise in festival
Festivalul de Film Horror & Fantastic Luna Plina. Aproximativ 1500 de lung si scurt metraje au fost inscrise in festival

Cea de-a sasea editie a a Festivalului de Film Horror & Fantastic Luna Plina va avea loc in perioada 10 - 13 august, la Biertan (Sibiu).

Duminica seara cu concert de jazz in piata George Enescu sau acrobatii, in Bucuresti.
Duminica seara cu concert de jazz in piata George Enescu sau acrobatii, in Bucuresti. "Sunt placut impresionata"

Intr-un oras aglomerat ca Bucurestiul, temperaturile ridicate, cum s-au inregistrat duminica, fac atmosfera si mai sufocanta. Asa ca pe seara, in cautarea unui strop de racoare, oamenii s-au relaxat in aer liber.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.