Denzel Washington, premiat pentru intreaga cariera inainte de Oscaruri. "Am incercat sa spun adevarul in toate filmele"

Ultima actualizare: 23-02-2017 07:04
Denzel Washington

Denzel Washington si-a mai adaugat un premiu in parlameresul sau remarcabil. Actorul a primit trofeul pentru intreaga cariera, la Festivalul Filmului de Culoare, desfasurat in Beverly Hills.

Actorul, in varsta de 62 de ani, se numara printre favoritii la premiile Oscar, care se vor decerna duminica la Los Angeles. Denzel concureaza la categoria "cel mai bun actor in rol principal" pentru partitura din drama Fences, o adaptare a piesei lui August Wilson.

Rolul i-a adus deja un premiu din partea Sindicatului Actorilor de la Hollywood. Pe langa Denzel Washington, la ceremonia dedicata filmelor cu actori de culoare au mai fost premiati Queen Latifah si Terence Howard.

Denzel Washington: Am incercat sa spun adevarul, in toate peliculele la care am lucrat, in fata sau in spatele camerei, si sa impartasesc si cu altii darurile pe care mi le-a dat Dumnezeu. Imi place sa spun ca lucrez in domeniul serviciilor, acum. Il servesc pe Dumnezeu, familia mea, si pe dramaturgul August Wilson si daca exista ceva, daca puteti sa ramaneti cu ceva de pe urma unei cariere pe care poate o considerati de succes, trebuie sa intelegeti ca este rezultatul binecuvantarii lui Dumnezeu, a muncii asidue si a unei atitudini umile

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO