Concert „drive-in” la Romexpo, vineri seară, în Capitală. Cum se desfășoară și ce trupe vor cânta

Ultima actualizare: 26-06-2020 20:24

Weekendul aduce numeroase evenimente în aer liber. Vineri seară, de pildă, la Romexpo, în Capitală, are loc un concert drive-in.

Cei care doresc, pot ascultă muzică live, din propria mașină. Pe scenă vor urca, printre alții, Inna, Antonia și Roxen. Ca să fie în ton cu evenimentul, în loc de aplauze, artiștii vor fi claxonați.

În fiecare seară, până duminică, în parcarea de la Romexpo, oamenii vor ascultă muzică live din propria mașină. Sunt 11 artiști în total, printre care Antonia, Inna, Carla's Dreams sau The Motans, dar vor fi și invitați surpriză.

Roxen: „După atâta timp, adică toată perioada carantinei, am așteptat să am ocazia să fiu din nou în fața fanilor, a publicului, și sunt foarte încântată”.

Alina Eremia: „Mă simt extraordinar și abia așteptam momentul ăsta, să urc pe scenă, chiar și la probe, să cant doar chiar și așa, cu toată arena asta goală. Știu că diseară va fi plin și abia aștept atmosfera”.

Pentru concertul drive-in, în parcare pot intra până la 250 de mașini pe spațiile delimitate, pe principiul „primul venit, primul servit”. Cu cât șoferii ajung mai repede, cu atât au mai multe șanse să ocupe un loc cât mai aproape de scenă și să îi vadă pe artiști. Asta, bineînțeles, și în funcție de categoria de bilet pentru care au optat.

Pentru categoria A cu vizibilitate mai mare, doritorii au plătit de 150 lei, iar pentru categoria B, 100 lei.

Biletele se achită per mașina și în interior au voie patru persoane din aceeași familie sau doar trei din același grup de prieteni. Iar dacă doresc să comande ceva de mâncare sau o băutură, o pot face prin intermediul unei aplicații și o să fie serviți la geamul mașinii.

George Carabelea, producător general: „Evenimentul va fi difuzat exclusiv prin undele radio, respectiv toți cei din mașină vor asculta concertul la radioul propriu din mașină. Este o premieră pentru România, nu cred că s-a mai făcut așa, cel puțin nu cu trupe live și nu cu trupe de așa mărime”.

În contextul pandemiei, conceptul „drive-in” a prins tot mai mult teren, pentru că oamenii sunt dornici să ia parte la evenimente artistice, respectând în același timp și distanțarea socială.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO