FOTO. Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu. A rămas și fără Opelul second hand

Ultima actualizare: 14-06-2020 15:31
Irinel Columbeanu
Agerpres

Irinel Columbeanu se confruntă cu grave probleme financiare, recent el fiind dat afară dintr-un apartament cu două camere din cartierul Cosmopolis în care locuia cu chirie, după ce a acumulat datorii uriașe la întreținere.

Din cauza datoriilor acumulate în ultima perioadă, Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani, Bentley-ul său celebru, pe care a fost nevoit să îl vândă, dar și alte imobile din Capitală.

Omul de afaceri conduce acum un Mercedes vechi de 20 de ani, ușor ruginit, scrie Cancan.ro. În ultima vreme, Columbeanu a fost văzut la volanul unui autoturism Opel second-hand.

Vezi imagini cu autoturismul în Galeria Foto.

După ce a rămas fără avere și a pierdut vila de la Izvorani, Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tânără decât el.

Însă fostul milionar continuă să se confrunte cu probleme financiare și a adunat o datorie de 1.800 de lei la întreţinere, motiv pentru care a fost evactuat din locuință.

Recent, Irinel Columbeanu s-a mutat tot cu chirie, într-un apartament din zona Colentina.

Omul de afaceri a rămas și fără celebrul său Bentley, pe care a fost nevoit să îl vândă. Acum, Columbeanu conduce acum un Opel la mâna a doua.

Primele probleme ale milionarului au apărut în 2012, când nu a mai reușit să achite ratele pentru un credit de 5,5 milioane de euro, contractat în 2007. Banca a încercat să își recupereze prejudiciul în instanță, care toamna trecută i-a pus sechestru pe vila de la Izvorani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO