Cat valoreaza o seara "sacrificata" pentru un concert. Vedetele incaseaza si 12.000 EUR de sarbatori

Ultima actualizare: 28-12-2013 06:39

In timp ce altii se distreaza, artistii muncesc de Craciun si de Revelion. Au concerte aproape in fiecare zi, pentru ca in aceasta perioada castiga si de doua ori mai mult fata de restul anului.

Iar petrecerile de vacanta abia au inceput. Pe Neylini, artista care si-a cucerit fanii cu piesa "Te iubesc", noaptea dintre ani o va prinde pe scena, asa cum s-a intamplat, de altfel, in ultimii 7 ani.

Va canta la doua petreceri private pe Valea Prahovei si in Bucuresti.

"In noaptea de Revelion castigam mai mult decat de obicei. Anii trecuti mergeam aproape dublu, acum unu plus jumatate decat normal. Undeva la 5.000. Am avut ani cand am facut mai multi bani, cand am avut 7 concerte in noaptea de Revelion", a spus artista.

Onorariul pe care artistii il incaseaza de sarbatori creste in functie de notorietatea lor.

Potrivit cancan.ro, printre cei mai bine platiti cantareti se afla Marcel Pavel, care va incasa pentru un singur recital 10.000 de euro.

Pentru trei spectacole, Andreea Banica a semnat contracte de 12.000 de euro, iar Andreea Balan de 11.000 de euro.

Trupa Voltaj se va afla in Piata Revolutiei, la SuperVelionul organizat de PRO TV si PRO FM, si va incasa, potrivit cancan.ro, 12.000 de euro.

Tot acolo vor face spectacol si Mandinga, Loredana, Cabron, Sore si antrenorul de la Vocea Romaniei, Smiley.

"E o seara pe care noi o sacrificam pentru bucuria altora si in care castigam un pic mai mult decat in alte seri pentru ca tocmai nimeni nu munceste in ziua aia, numai noi muncim si eu m-am obisnuit asa. Nici nu as vedea sa fac altceva de Revelion", a spus Smiley.

"Nu prea mai stiu cum e un Revelion obisnuit, pentru ca de ani de zile asa-l petrec si asa mi se pare normal sa-l petrec. Mi se pare tare sa alerg de colo colo in noaptea de Revelion. O sa incepem anul bine, pe pozitiv, pe plus", a spus Sore.

Pe plus vor incepe anul si colega ei din serialul "O noua viata", Alina Eremia, dar si Nicole Cherry, care vor concerta in afara Bucurestiului.

"De Revelion voi canta in Piata Mare din Sibiu. Un concert in aer liber, cu mai multi artisti. O sa fie foarte dragut. O sa incingem atmosfera acolo. O sa fiu si cu prietenii in acelasi timp si o sa ne distram", a spus Alina Eremia.

"De Revelion voi fi la Slatina si la Ramnicu Sarat. Voi canta cele doua piese pe care toti le cunoasteti si alte piese care vor fi pe album in premiera", a spus Nicole Cherry.

Dupa sarbatori, cand vor trage linie, majoritatea artistilor se vor putea lauda ca au castigat intr-o luna cat altii intr-un an obisnuit.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO