Armasari, dar nu si in pat! Colin, 50 Cent si Tiger nu stiu sa faca sex!

vedete

Ai zice ca toate domnitele ajung in patul lor, atrase precum mustele de miere. Poate ca asa e, dar ce se intampla dupa ce se inchide usa la dormitor e mai complicat. Ba, de-a dreptul rusinos!

50 Cent

O dansatoare exotica a povestit cat de jalnice erau replicile domnului rapper in pat. "Imi spunea 'Stii ca imi placi rau de tot'... Dupa cateva minute, a trebuit sa il intreb daca facem ceva sau doar o sa vorbeasca. Nu imi venea sa cred. Eram cu 50, care se credea ca e dur si vorbea ca un copil de 14 ani. 50 nu i se potriveste. Daca avea 15 centimetri. Ma gandeam ce o sa faca cu o chestie asa mica? Pe o scala de la 1 la 10, i-as da 3. Probabil ar merita si mai putin, dar i-am dat ceva in plus pentru ca a fost respectuos", a explicat domnita.

Colin Farrell

Una dintre fostele iubite il desfiinteaza de-a dreptul pe frumusel: "Trebuia mereu sa ma prefac ca am orgasm, o data, de doua, de trei ori, ca sa fie fericit si sa nu ii insult orgoliul. Mi s-a parut politicos. Nu e nici pe departe un zeu al sexului care s-a culcat cu nenumarate femei. Daca nu as fi stiut, as fi zis ca e prima oara cand face sex. Intr-o seara a durat totul cam 10 secunde. Dupa care s-a culcat!".

Citește și
Eva Longoria
Vedete cu gusa! Nu vedeti dublu!
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Jesse James

Cea de-a treia presupusa amanta a sotului Sandrei Bullock, Brigitte Daguerre, spunea ca domnul era in pat "un fraier caruia nu ii pasa decat de el". Ceea ce nu e chiar de mirare, avand in vedere ca Jesse e destul de maricel, iar greutatea poate sa fie o problema in dormitor. Poate de aici si zvonul ca sotul folosea tot felul de trucuri ca sa o satisfaca pe actrita.

Tiger Woods

Nu a facut el sex cu Tiger Woods, dar doctorul John Gray, care a scris celebra "Barbatii sunt de pe Marte, femeile, de pe Venus", crede ca sportivul e un amant prost.

"Nu e vorba despre sexul de zi cu zi, dar e clar ca trebuia sa ii ofere un orgasm, nu mereu, dar foarte des, sotiei Elin. Ceea ce nu se intampla. Cand o femeie are orgasm, produce o serie de feromoni care atrag barbatul. Sexul prost il face pe barbat sa vrea aventuri si pe femeie sa se prefaca ca are orgasm", explica domnul. Ceea ce ar conduce la concluzia ca droaia de amante ale lui Tiger erau platite sau o faceau cu el pentru faima?

 

Stuart Townsend

Charlize Theron nu a spus niciodata ca fostul ei prieten ar fi fost prost in pat, dar prietenii lor tot susoteau. "Au devenit mai mult sora si frate, decat iubiti. Ea a pus capat la tot", spune o sursa. Relatia lor mergea clar spre o latura mai ciudata, inclusiv din punct de vedere sexual. Dar, pana la urma, cu totii trecem prin clipe grele, la un moment dat.

Russell Brand

Poate ca si-a gasit el dragostea langa Katy Perry, dar, pe vremea cand era DJ la radio, Russell a sunat-o pe bunica unei foste prietene ca sa ii spuna ca facuse sex cu nepoata ei. Totul pentru ca Georgina Baillie declarase despre el ca e "o mare dezamagire in pat". Cam ciudat, nu?

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Una dintre amantele lui Jesse James a vrut sa o omoare pe Sandra Bullock!
Una dintre amantele lui Jesse James a vrut sa o omoare pe Sandra Bullock!

Potrivit TMZ.com, una dintre amantele lui Jesse James, Bombshell McGee, a fost investigata de FBI, dupa ce autoritatile au primit o informatie socanta: femeia ar fi pus la cale uciderea Sandrei Bullock.

Vedete cu gusa! Nu vedeti dublu!
Vedete cu gusa! Nu vedeti dublu!

Pofta vine mancand! Proverbul li se potriveste de minune starurilor care, intre doua filmari la care trebuie sa arate perfect, trec pe la frigider si capata... barbii duble.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.