Le promitea vacante de vis, la preturi de nimic. A pacalit 400 de romani

Ultima actualizare: 31-10-2012 03:43

Este prea ieftin ca sa fie si adevarat. Cu siguranta nu au gandit astfel 400 de romani, pacaliti de aceeasi femeie. Individa, care si-a deschis mai multe agentii de turism, i-a ademenit cu zboruri ieftine, le-a facut rezervari si le-a incasat banii.

A uitat un lucru esential: sa achite costul calatoriilor si catre companiile aviatice. Astfel, clientii ei au fost intorsi din drum de la aeroport.

Vorbim despre agentiile Classic Travel&Tours si Brianna World Holidays.

Alina Farcas a visat multa vreme la vacanta de doua saptamani in Spania. A gasit o agentie pe net, a cumparat doua bilete dus-intors cu 600 de euro, dupa care si-a facut bagajele si s-a prezentat fericita la aeroport.

"Am mers, am facut check-in-ul, am ajuns sa ne imbarcam in avion si ni s-a transmis ca nu putem. Cauza: nu s-au platit biletele catre operator de catre agentia de turism. Am sunat, doamna Manea a avut o atitudine de "So what?! Nu am platit", a spus Alina Farcas.

Iar scenariul stupid s-a repetat in sute de cazuri.

In acest fel la Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism s-au strans teancuri de plangeri, iar angajatii au anuntat politia.

Ofiterii au aflat repede ca cea care a vandut bilete de avion false a castigat intr-un singur an cel putin 200.000 de lei. A deschis si a inchis mai multe agentii ca sa isi piarda urma. Acum a fost prinsa si nu are voie sa paraseasca Romania.

Specialistii va mai sfatuiesc sa verificati daca agentia pe care o contactati are licenta valabila emisa de Ministerul Turismului. Cereti neaparat si contractul de calatorie.

Politistii va sfatuiesc ca, daca ati trecut prin situatii similare, sa faceti plangere la Politie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO