GIURGIU - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale

Ultima actualizare: 13-07-2016 07:44
evaluare

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 JUDETUL GIURGIU: Elevii din Giurgiu au sustinut pe 27 si 29 iunie examenele la romana si matematica.

UPDATE: Rezultatele finale dupa contestatii pentru judetul GIURGIU au fost publicate. Le puteti vedea AICI.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 JUDETUL GIURGIU - Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, rezultatele la Evaluarea Nationala din judetul Giurgiu sunt afisate vineri, 1 iulie, pana la ora 16:00.

Pe www.stirileprotv.ro gasesti toate informatiile legate de examenele sustinute de absolventii clasei a VIII-a: subiecte barem si REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016.

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarea si notarea lucrarilor se realizeaza de catre doi profesori, care lucreaza obligatoriu in sali separate. In cazul in care diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 1 punct, nota finala este media aritmetica a acestora, cu doua zecimale, fara rotunjire. Daca diferenta de note este mai mare de 1 punct, lucrarea este recorectata de alti doi profesori evaluatori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia este nota finala.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 JUDETUL GIURGIU - EDU.RO: Dupa finalizarea contestatiilor, rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015 Giurgiu vor fi afisate pe 5 iulie.

EVALUARE NATIONALA 2016. Admiterea in invatamantul liceal se va face pe baza calculului mediei ponderate intre media generala la evaluarea nationala sustinuta de elevii clasei a VIII-a (75%) si media generala de absolvire a claselor V - VIII (25%).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO