BRASOV - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale

Ultima actualizare: 05-08-2016 07:20
Evaluare Nationala

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 JUDETUL BRASOV: Elevii din Brasov au sustinut pe 27 si 29 iunie examenele la romana si matematica.

UPDATE: Rezultatele finale dupa contestatii pentru judetul BRASOV au fost publicate. Le puteti vedea AICI.

Pe www.stirileprotv.ro gasesti toate informatiile legate de examenele sustinute de absolventii clasei a VIII-a: subiecte barem si REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016.

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarea si notarea lucrarilor se realizeaza de catre doi profesori, care lucreaza obligatoriu in sali separate. In cazul in care diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 1 punct, nota finala este media aritmetica a acestora, cu doua zecimale, fara rotunjire. Daca diferenta de note este mai mare de 1 punct, lucrarea este recorectata de alti doi profesori evaluatori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia este nota finala.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 JUDETUL BRASOV - EDU.RO: Dupa finalizarea contestatiilor, rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015 Brasov vor fi afisate pe 5 iulie.

EVALUARE NATIONALA 2016. Admiterea in invatamantul liceal se va face pe baza calculului mediei ponderate intre media generala la evaluarea nationala sustinuta de elevii clasei a VIII-a (75%) si media generala de absolvire a claselor V - VIII (25%).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO