A supraviețuit cu săptămânile în taiga, înconjurat de animale sălbatice


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2017 14:32
Categorie: Stiri Diverse
Aleksandr Kovalev

Un bărbat din Rusia, dat dispărut de câteva săptămâni, a fost descoperit în viață.

 Aleksandr Kovalev, în vârstă de 54 de ani, a fost descoperit în viață după ce s-a rătăcit în taiga, notează SiberianTimes.

Medicii care l-au examinat susțin că bărbatul era „mult prea traumatizat” pentru a vorbi.

Bărbatul a fost dat dispărut în data de 29 august. În urma căutărilor, salvatorii au descoperit camionul abandonat pe care îl conducea bărbatul. În vehicul, autoritățile au descoperit perechea de ochelari a bărbatului.

Zona în care s-a rătăcit este una periculoasă, având o vegetație deasă. În plus, acolo trăiesc foarte multe animale sălbatice care l-ar fi putut ataca.

Pentru anchetatori rămâne în continuare un mister modul în care bărbatul a dispărut și mai ales cum a reușit să supraviețuiască în sălbăticie timp de 2 săptămâni fiind înconjurat de urși și lupi.

Curios este faptul că bărbatul a reușit să se salveze singur, alergând în direcția unui drum intens circulat. Atunci un șofer a oprit, iar în cele din urmă bărbatul a fost identificat.

Imediat după ce a fost găsit, bărbatul a fost dus la spital. „Tata nu poate spune nimic despre modul în care a reușit să supraviețuiească în taiga”, a susținut fiica sa, Tatiana, notează SiberianTimes.

„Suntem fericiți pentru ca a reușit să rămână în viață”, adaugă aceasta.

Sursa: Siberian Times

VIDEO PROTVPLUS.RO