Un motan a fost salvat după ce a încercat să ajungă la închisoare


Ultimul update: Vineri 03 Ianuarie 2020 20:25
Data publicarii: Vineri 03 Ianuarie 2020 20:17
Categorie: Stiri Diverse
Motanul Padfoot

Un motan a fost salvat de Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale, după ce a rămas blocat pe un gard de peste 7 metri aflat în interiorul unei închisori din Marea Britanie.

Motanul a fost observat de gardieni şi deţinuţi din închisoarea HM Haverigg din Millom, Cumbria, la 21 decembrie, după ce a rămas blocat în perimetrul instituţiei, pe un gard.

''Nu am idee cum a reuşit să ajungă atât de departe în interiorul închisorii şi atât de sus pe gard... A reuşit să se deplaseze în partea superioară a gardului, dar asta înseamnă că a mers pe sârmă ghimpată. A fost la un pas de a cădea de trei ori, dar a reuşit să se prindă de sârmă şi să se tragă în sus'', a explicat inspectorul RSPCA Martyn Fletcher, potrivit Agerpres.

''Bietul motan era foarte speriat şi reticent la încercările de salvare. A fost nevoie de multă răbdare, de câteva scări şi de o vergea de salvare pentru a-l aduce jos în siguranţă'', a adăugat Fletcher care l-a luat cu el acasă cu intenţia de a-l proteja pe perioada sărbătorilor de iarnă. '

'Din fericire, proprietarii au luat legătura cu noi a doua zi după ce au aflat despre cele întâmplate de la vecinii lor'', a spus el.

Motanul, care se numeşte Padfoot, fugise de acasă de câteva zile. El a fost dus la veterinar unde s-a constatat că nu avea decât câteva răni minore. ''Lipsea de vreo patru sau cinci zile, dar a mai făcut aşa ceva înainte'', a declarat proprietara lui Padfoot, Angela Driver Swales. ''Acum a devenit un pic faimos; s-au făcut multe glume la adresa lui după ce a încercat să intre în închisoare!'', a adăugat ea.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

Un motan care dispăruse de şase ani s-a întors acasă de Crăciun: ”Este într-adevăr o minune”
Un motan rebel a fost trimis la
VIDEO PROTVPLUS.RO