Salvamont face praf Jandarmeria, care s-a lăudat cu salvarea din Vrancea: Jenantă atitudine, eroi la privit!

Dată publicare: 22-06-2021 09:11
Dată actualizare: 22-06-2021 09:39


Salvamont face praf Jandarmeria, care s-a lăudat cu salvarea din Vrancea: Jenantă atitudine, eroi la privit!

Salvamont România îi face praf pe jandarmii din Vrancea, care s-au lăudat că au salvat mai mulți oameni aflați în pericol de moarte, în mijlocul apelor învolburate. Întreaga operațiune a fost, în realitate, realizată de salvamontiști.

 

Salvamontiștii îi critică extrem de dur pe jandarmii din Vrancea, care și-au arogat toate meritele pentru dramatica operațiune de salvare de pe 19 iunie, când 12 persoane au fost salvate din mijlocul apelor dezlănțuite, în comuna Nereju.

 

Salvatorii au folosit atunci inclusiv o tiroliană pentru a scoate oamenii din șuvoaie.

În realitate, adevărații salvatori au fost, de fapt, cei de la Salvamont, iar Jandarmeria a participat doar cu o dronă cu care au filmat operațiunea, dar și aceasta a fost manevrată greșit și a căzut în apă, de unde a fost recuperată tot de salvamontiști.

Salvamont România se dovedește acum nemiloasă cu Jandarmeria Vrancea, într-o postare extrem de acidă de pe pagina sa de Facebook.

 

”Puteați să ne mulțumiți măcar că v-am salvat drona, nu mai aveați cu ce să vă lăudați”

 

”Postare jenantă a Jandarmeriei Vrancea, care se laudă cu acțiunea de salvare făcută de Salvamont, fără să nominalizeze acest fapt. SALVAMONT Vrancea a realizat sistemului de evacuare, întreg echipamentul folosit a aparținut Salvamont, un salvamontist a trecut râul la cei surprinși de viitură, le-a pus hamuri de salvare pe ei și i-a asigurat pe tiroliană. Dar, așa e când privitorii se cred mari salvatori. Jenantă atitudine domnilor jandarmi, eroi la privit!”, au scris cei de la Salvamont.

Finalul postării aduce și o notă de sarcasm care desăvârșește lovitura de imagine, Salvamont transmițând Jandarmeriei că ar putea să-i mulțumească măcar pentru drona pe care le-a scos-o din apă.

”Și puteați să ne aduceți și mulțumiri ca v-am salvat drona pe care ați manevrat-o atât de profesional încât ați dat cu ea în apă, dar dacă nu eram noi să o recuperăm nu mai aveați cu ce imagini să vă lăudați abilitățile de cameramani”, scrie Salvamont România.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO