Minorul din Vaslui mort după ce s-a răsturnat alături de fratele său cu mașina o cumpărase cu o seară înainte, cu 1.450 lei

Ultima actualizare: 23-11-2021 12:25
Minorul din Vaslui mort după ce s-a răsturnat alături de fratele său cu mașina o cumpărase cu o seară înainte, cu 1.450 lei

Minorul din Vaslui care a murit după ce s-a răsturnat alături de fratele său cu mașina pe câmp o cumpărase cu o seară înainte, cu 1.450 de lei. Tatăl lor a încercat să-i oprească să plece la plimbare, dar nu a reușit.

 

Băiatul de 17 ani care a murit duminică seara după ce s-a răsturnat alături de fratele său de 16 ani cu mașina pe câmp, o cumpărase cu o seară înainte, cu 1.450 de lei.

Tatăl băieților l-a și certat pe vânzător că a dat mașina unui minor, când au ajuns cu mașina tranzacționată în fața curții. Apoi, minorul de 17 ani i-a spus tatălui că pleacă să se plimbe cu mașina alături de fratele său, iar acesta a încercat să-i oprească, dar nu a reușit.

 

”Ăsta a fost ultimul cuvânt: mă duc”

 

„Tată, eu plec cu maşina să mă trag pe deal. Nu te duci nicăieri, că anunţ poliția. Tată, eu mă duc. Ăsta a fost ultimul cuvânt: mă duc. De aseară am sunat, numai căsuţa vocală intra. La amândoi. Nevasta a spus că s-a întâmplat ceva cu băieţii”, a spus tatăl.

Noaptea, pe dealuri, băiatul nu a mai putut controla mașina, care s-a răsturnat pe o pantă înclinată și s-a rostogolit de cel puțin 10 ori, scrie Vremea Nouă.

Minorul de 17 ani a murit, iar fratele de 16 ani a rămas inconștient până luni dimineața, când și-a sunat mama, la ora 09.00.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO