Un artist ucrainean creeaza portretele celebritatilor folosind legume, fructe sau paine. Din ce il va face pe Trump
Un tanar ucrainean creeaza portretele unor oameni celebri folosind legume, fructe si tot felul de alimente. De fapt, la fiecare lucrare schimba materia prima. Dar, regula de baza, totul ramane comestibil.
Nu este un maestru bucatar care aranjeaza farfuria, ci un artist care pregateste urmatoare sa lucrare. Mai precis, un portret vegetal al celui de al 45-lea presedinte american, Donald Trump.
Pavlo Bondar nu a facut niciodata studii de pictura, dar are un talent inascut, cu totul special. De cand era copil creeaza portretele unor personalitati, cu ce gaseste prin gradina, in frigider sau la piata.
Alegeri 2024
10:59
Cum explică specialiștii victoria surprinzătoare a lui Călin Georgescu în primul tur: Exista o dorinţă de vot revanşard
10:44
Alegeri prezidențiale, turul 1. Rezultate parțiale: Georgescu pe primul loc, Lasconi urcă pe locul doi
10:38
CTP, despre rezultatele la prezidențiale: Georgescu, un personaj creat de Inteligența Artificială. Românii vor afla cine este
10:38
Moldovenii cu cetățenie română au votat masiv cu Elena Lasconi- 56,65%. Călin Georgescu nu a existat peste Prut
Printre reusitele sale artistice se numara un portret Vincent Van Gogh din paine si ceai, precum si o Beyonce din ciocolata.
Pavlo Bondar: "Pentru fiecare lucrare noua aleg un material pe care nu l-am mai folosit inainte. Eu cred ca paleta de culori pentru pictura iti restrange posibilitatile. Dar sunt ata de multe produse alimenare.
Care nu au doar un gust specific, ci si proprietati care ma ajuta in creatiile mele, care arata intr-un anume fel pe panza, dupa ce se usuca".
Pavlo viseaza la propria sa expozitie. Deocamdata are in portofoliu 10 portrete. A mai realizat unele, care insa s-au alterat.
De exemplu, o Lady Gaga din fructe, presedintele chinez din sushi si regina Elisabeta a II-a din ovaz si-au cam pierdut prospetimea dupa cateva zile.
Sursa: Pro TV
Etichete: ucraineni, mancare, artist, legume, fructe,
Dată publicare:
28-01-2017 08:00