Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit o octogenară care s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 47 de ani. „Nu m-am așteptat niciodată”

Iris Jones, o femeie în vârstă de 84 de ani, a vorbit deschis despre capcanele întâlnirilor online, după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 47 de ani.  

O bunică în vârstă de 84 de ani a vorbit despre relația ei cu Mohamed Ibriham, un egiptean în vârstă de 37 de ani, în cadrul emisiunii This Morning de la ITV. Cuplul s-a cunoscut pe Facebook și s-a căsătorit în Egipt în noiembrie 2020.

Căsătoria lor s-a încheiat anul trecut. Vorbind pentru revista Closer despre relația ei, Iris a a spus: „Nu m-am așteptat niciodată să mă îndrăgostesc de cineva cu 46 de ani mai tânăr decât mine, dar am făcut-o. Am adorat totul la Mohamed”.

Deși inițial părea o relație fericită, cuplul a început să întâmpine probleme, povestește Iris. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă după doar trei ani de căsnicie.

Despărțirea a avut loc după ce Iris l-a ajutat pe tânărul ei soț să scape de datoriile pe care le avea. Octogenara trage acum un semnal de alarmă cu privire la astfel de „escroci”.

Citește și
Călugăriţă de 80 de ani din SUA, care a cheltuit banii unei şcoli catolice în cazinouri, condamnată la un an de închisoare
Călugăriţă de 80 de ani din SUA, care a cheltuit banii unei şcoli catolice în cazinouri, condamnată la un an de închisoare

„Un avertisment pentru toate femeile vulnerabile de pe internet, care discută cu escroci, crezând că trimit mesaje unor bărbați adevărați pe site-uri de întâlniri legitime”, a spus ea, după ce a divorțat, relatează Liverpool Echo, conform Yahoo News.

„Fiți conștienți de faptul că aceștia sunt interesați doar să pună labele murdare pe banii dumneavoastră și vă vor vorbi dulce timp de săptămâni sau chiar luni pentru a-și atinge scopul. Eu însumi am fost ținta a patru escroci în ultimele câteva luni și mă consider acum un vânător de escroci competent!”, a spus ea.

Ea susține că a fost în repetate rânduri ținta unor astfel de escroci, care au încercat să atenteze la banii săi.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult