Viata de noapte si femeile frumoase. Arma secreta a Ministerului Turismului in lupta cu bulgarii

22-08-2012 19:26

Pentru ca au ajuns in sfarsit la concluzia ca au pierdut razboiul cu bulgarii in oferte all inclusive sau tarife mici, hotelierii romani de la mare au decis sa schimbe tactica.

Vor sa promoveze viata de noapte si frumusetile cu bronz natural care se gasesc din belsug in cluburi si pe plajele exclusiviste. Spera sa atraga astfel tinerii din Europa dornici de distractii.

Deocamdata, ofertele sunt doar pentru statiunea Mamaia, vestita pentru carnavaluri si petreceri.

Un domn, pe care te-ai astepta sa-l vezi intr-o tinuta sobra, pare sa se simta in largul lui in atmosfera incinsa din club. Este reprezentantul unui important operator de turism din Germania si a venit in Romania pentru a negocia cateva contracte cu hotelierii romani.

A vizitat deja Delta si centrele balneare, iar urmatorul popas l-a facut la Mamaia. Aici a gasit altfel de frumuseti, la fel de naturale: dansatoarele care l-au dat gata.

"Am vazut cateva cluburi in Bulgaria, dar nu se poate compara cu ce am vazut aici. Nu imi amintesc vreun alt loc unde sa fi vazut asa o aglomeratie. Incepe la 1 noaptea, unde in alte tari cluburile sunt deja inchise. E excelent", spune Mathias Klar manager turism Dertour Germania.

Noua strategie a celor implicati in turismul de pe litoral isi propune sa aduca aici turisti tineri din tarile Uniunii Europene, cu venituri peste medie.

Alaturi de Mathias, in cluburile din Mamaia au chefuit si alti agenti de turism din strainatate. Cu totii au fost adusi la mare de cei din Ministerul Turismului care, intr-un tarziu, si-a dat seama ca nu pot concura cu vecinii bulgari pe segmentul all- inclusive

In cele 20 de cluburi din Mamaia si pe plajele de fite sunt deja straini, dar nu destui.

Din pacate, pentru restul litoralului unde vin turistii dornici de liniste, nu avem inca oferte atractive asa cum au bulgarii.

Tags: litoral, oferte,


VIDEO PROTVPLUS.RO