4 zile si 4 nopti de distractie in cluburile de pe litoral. Ce concerte sunt in Vama

×
Codul embed a fost copiat

Sa nu uitam ca a inceput weekendul distractiei, care va dura 4 zile si 4 nopti, in cinstea sarbatorii de 1 Mai. Mii de turisti au ajuns deja la malul marii.

In Vama Veche, tinut al libertatii absolute, unii si-au cumparat bere cu banii stransi de la prietenii cunoscuti in urma cu 2 ore pe plaja. Iar la Mamaia, animatoarele si-au facut incalzirea pentru spectacolele din aceasta seara, pentru ca toate cluburile vor fi deschise.

Mii de oameni au sosit deja in Vama Veche si toata dupa-amiaza a fost o forfota de nedescris. Multi tineri abia s-au cazat, ca au si testat apa marii.

O baie in mare nu era, totusi, la indemina oricui: daca in aer temperatura era de 18 grade Celsius, in apa ajungea numai la 14 grade. Pentru incalzire, un grup de bucuresteni nu s-au sfiit sa faca un gratar pe plaja, chiar la malul marii.

Din Vama nu pot lipsi povestile de iubire: Ionut o surprinde pe Mihaela cu o cerere in casatorie.

Citește și
Romanii au talent
Romanii au talent: Pro TV, stapanul absolut al audientelor cu a patra semifinala. Vezi castigatorii
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Mai exista si nudisti, desi vremurile de altadata ale Vamii au cam apus  si multa lume prefera sa se relaxeze acum in baldachine, pentru 20 de lei pe zi.

Un temerar decoleaza cu un moto-deltaplan, ca sa sa vada Vama de sus. Iar pe plaja sunt instalate deja zeci de corturi, parca ceva mai putine decat in alti ani.

Probabil ca toti isi incarca bateriile pentru diseara, cand incep concertele si focurile de tabara, pe plaja.

La Mamaia se schimba atmosfera. Alt public, alte tinute, alte socoteli. Nu bere ieftina, ci sampanie scumpa pe plaja, nu palarii de pai, ci ochelari de soare, cu marca la vedere. Domnisoarele s-au grabit sa profite de soare si au uitat de inhibitii.

Dupa o noapte de distractie, sau obositi de drum, tinerii care au ajuns in Mamaia nu s-au inghesuit totusi la plaja.

Cei care au venit s-au bucurat insa de un festival de zmee: figurine exotice au colorat cerul statiunii, spre Navodari.

Ceva mai tarziu, o parada a masinilor de epoca a animat atmosfera: peste 20 de automobile din Al doilea razboi mondial, perfect intretinute, au starnit comentarii entuziaste. Si in tot acest timp, la terase, s-au cheltuit primele sute de lei.

In cluburi, peste zi, animatoarele si-au facut incalzirea, iar diseara incep programul in forta.

Va fi destul de racoare afara, spun meterologii, asa ca tinerii veniti la cort trebuie sa se imbrace mai bine. Vestea buna e ca de maine, vremea se va mai incalzi.

Pentru frig exista o solutie: concertele tinute de trupe precum Tapinarii, Fara Zahar sau Luna amara vor anima spiritele. In Mamaia vor fi in cluburi: Holograf, Vama, Fly Project si Mandinga, precum si o multime de dj si un festival de muzica electronica.

Zambete largi, dans, prieteni de-o viata sau cunostinte facute pe plaja, toate la un loc au alcatuit atmosfera fabuloasa de Vama Veche. Evident, cu sticla de bere in mana, exact cat sa isi ia un pic de voie buna si imbracati lejer, petrecaretii au dat startul celor 4 zile de distractie.

In statiunea Mamaia, ca in fiecare an, Pro FM a apasat butonul de start pentru marea petrecere de 1 mai. 2.000 de tineri au dansat, acaparati de ritmurile muzicii de club. 4 DJ internationali au trecut la platane si au fost responsabili de atmosfera.

The Mission continua si in sambata seara, iar cei care vor sa simta vibratia evenimentului sunt asteptati la Mamaia. 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Un milion de noi locuri de munca si programul
Un milion de noi locuri de munca si programul "Prima piscina". Promisiunile USL pentru romani

USL a lansat, pana acum, sapte programe constuind viziunea sa despre economie, educatie, administratie, agricultura, turism, mediu si energie.

Romanii au talent: Pro TV, stapanul absolut al audientelor cu a patra semifinala. Vezi castigatorii
Romanii au talent: Pro TV, stapanul absolut al audientelor cu a patra semifinala. Vezi castigatorii

Pro TV a fost stapanul absolut al audientelor, vineri seara, cand a difuzat cea de-a patra semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii "Romanii au talent", in care Radu Ionescu, Oana Lianu si trupa Lil Motion s-au calificat in marea finala.

VIDEO. Sute de tineri au
VIDEO. Sute de tineri au "atacat" plajele din Vama Veche si Mamaia. A inceput distractia de 1 Mai

Departe de griji, sute de tineri au cautat cu sete gustul distractiei. Pentru unii, aceasta are savoarea unei beri, cumparate din banii stransi de la prietenii cunoscuti in urma cu doua ore pe plaja.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.