Un biciclist roman pleaca in lume sa afle "ce e fericirea" si isi "vinde" zilele de calatorie pentru a ajuta o fetita bolnava

Ultima actualizare: 01-04-2015 07:02

Ce ii face pe oameni fericiti? Este intrebarea la care un tanar din Timisoara pleaca sa-i caute raspuns tocmai pana in Iran. Si nu oricum, ci pe bicicleta.

Nu si-a mai luat concediu de doi ani, ca sa stranga zile libere, iar acum sefii lui ii sustin financiar aventura! Prin demersul sau, temerarul de 30 de ani vrea sa stranga si bani pentru operatia unei fetite de 3 ani, aflata intr-o situatie delicata.

Silviu are 30 de ani si lucreaza in domeniul tehnologiei, intr-o companie din Timisoara. Aventurier, pasionat de mersul pe bicicleta si calatorii in lumea larga, s-a gandit sa bata 4000 de kilometri si sa afle, pe parcursul, in ce isi gasesc oamenii fericirea.

In cele 10 saptamani de mers pe bicicleta se va lasa vrajit de locuri, de oameni si, mai ales, de raspunsurile lor la intrebarea ce ii face fericiti?

Silviu Cadia: "Cineva mi-a zis ca sunt atat de multe motive sa fi fericit cate stele sunt."

Sefii lui Silviu au fost incantati de initiativa lui si s-au decis sa achite integral costul acestui voiaj neobisnuit.

Raluca Barbu, managerul companiei: "Ne-a placut foarte mult ideea si atunci am incercat sa o sprijinim din cat mai multe puncte de vedere posibil."

Colega: "Am participat la intreaga perioada de pregatire si l-am vazut in toate stadiile."

Coleg: "Silviu?! e un spirit liber, tot timpul in cautare de aventura."

Silviu Cadia: "Cine va cumpara, in ghilimele, o zi va primi o scrisoare cu timbru de la mine de pe drum cu ce s-a intamplat in ziua respectiva."

Cu alte cuvinte, Silviu isi vinde zilele de calatorie - pe internet: 100 de lei ziua.

Iar cu banii stransi o va ajuta pe Carina, o fetita de 3 ani - care are nevoie de 40.000 de euro pentru o operatie pe creier. Ramane de vazut cate raspunsuri la "Ce inseamna fericirea" va gasi in calatoria sa!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO