Pe litoral a fost o vreme mai buna ca in Tenerife sau Costa del Sol. Cat platiti pentru cateva zile la mare


Ultimul update: Marti 20 Septembrie 2016 07:04
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2016 17:41
Categorie: Stiri Turism

Desi e toamna de doua saptamani, termometrul a aratat 32 de grade Celsius la amiaza. Nu e de mirare ca plajele au fost pline de turisti, care s-au si scaldat in voie. Apa marii avea cam 25 de grade Celsius. 

Si cum preturile de acum sunt cele mai mici din acest sezon estival prelungit, atmosfera s-a dovedit ideala pentru o vacanta sau macar pentru cateva zile la mare.

Fara sezlonguri, fara aglomeratie, cu lume relaxata si care se bucura de razele cu cel mai mic indice de radiatii ultraviolete din sezonul acesta,  la jumatate fata de luna trecuta. Cei mai multi au venit la mare pentru doua zile.

Pana la ora 15 temperatura aerului a urcat pana la 32 de grade, iar apa a ramas la 24-25 de grade. A fost chiar mai frumos ca in unele zile de august, recunosc si constantenii.

Foarte multi varstnici au venit in perioada aceasta la mare, sa se bucure de liniste, dar si pentru ca preturile sunt mici.

In aceasta perioada pe litoral toate tarifele sunt aproape la jumatate fata de cat erau luna trecuta. In Mamaia poti petrece sase zile cu doar 450 de lei la un hotel de doua stele. Cu 100 de lei in plus, stai chiar la trei stele.

Vremea frumoasa va tine si duminica pana la amiaza, dar apoi sunt asteptate ploi usoare. Meteorologii prognozeaza ca si weekendul urmator va fi cald si frumos.

Tags: litoral, meteo, vremea,

VIDEO PROTVPLUS.RO