O singura calatorie costa 350.000 de euro. Ce lux ascunde interiorul avionului privat al Casei Regale din Marea Britanie:FOTO

19-03-2015 12:49


avion

Calatoriile cu avionul pot ajunge la preturi exorbitante, in functie de destinatia aleasa si clasa la care zboara pasagerii, insa costul unei calatorii cu avionul Casei Regale din Marea Britanie depaseste orice imaginatie, scrie Daily Mail.

Avionul de lux, un Airbus 320-3232, in care Printul Charles va calatori in Statele Unite, nu doar arata impresionant, dar o calatorie cu aeronava poate usura considerabil buzunarele oricarui milionar.

Potrivit estimarilor facute de Daily Mail, o excursie Trans-Atlantica de patru zile in avionul de lux poate sa ajunga pana la 350.000 de euro. Daca un model clasic Airbus 320 are o capacitate de 180 de persoane, in aeronava regala se pot urca maximum 26 de persoane.

Interiorul a fost transformat astfel incat sa satisfaca cele mai inalte standarde de lux si opulenta: avionul are un pat dublu si o cabina de dus, o zona unde se poate lua masa si o alta incapere de relaxare.

Si daca pasagerii sunt rugati de obicei sa isi opreasca telefoanele in timpul zborului sau sa le tina pe modul "avion", aeronava Printului Charles este echipata cu telefoane prin satelit, TV, WIFI si un espressor pentru ca pasagerii sa se bucure si de o cafea in timp ce navigheaza pe internet.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO