”Monştri” pe străzile din Braşov. "Să declanşez iadul pe Pământ, atât vreau"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 21 Octombrie 2018 08:35
Categorie: Stiri Turism

Personaje desprinse, parcă din poveștile de groază au împânzit, duminică seară centrul Brașovului și au amintit de Halloween care se apropie cu pași repezi.

La chemarea lui Dracula, zeci de creaturi malefice au început să bântuie aseară centrul Brasovului. Costumaţi şi machiaţi, monştrii i-au băgat în sperieţi pe trecători.

Cei mai curajoşi au fost copiii - care le-au ţinut piept creaturilor înspăimântătoare. Participanţii la paradă şi-au luat rolul în serios şi şi-au pregătit cu atenţie costumele şi au petrecut chiar şi câteva zeci de minute în cabina de machiaj.

Deşi eforturile au fost mari, rezultatul s-a dovedit a fi cel aşteptat - adică înfricoşător.

"Să declanşez iadul pe pământ...atât vreau”;, spune unul dintre cei machiaţi

Evenimentul a fost organizat în cadrul Dracula Film Festival, un maraton anual de pelicule pentru iubitorii de producţii de groază şi de poveşti care îţi dau fiori.

"Este un festival special, este un festival fantastic, este festivalul lui Dracula. Se întâmplă aici în Braşov, în Transilvania, cu foarte multe evenimente şi aşa cum o să vedeţi, cu foarte mulţi zombie”, declară Marian Gîlea, unul dintre organizatori.

Ediţia din acest an ajunge la final duminică. Iar ultima zi este dedicată filmului fantastic românesc. Proiecţiile vor avea loc la Cinemateca Patria şi intrarea este liberă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO