Un politist si un jandarm aflati in timpul liber au prins in flagrant un individ care fura bani dintr-un bancomat

Ultima actualizare: 27-01-2014 07:04
furt bancomat

 Doi indivizi din Timisoara sunt cercetati de politisti, dupa ce au furat bani dintr-un bancomat. Cei doi au montat un dispozitiv special pe fanta de eliberare a monetarului care bloca efectiv eliberarea banilor.

 Unul dintre suspecti a fost prins in flagrant in timp ce scotea bani din ATM, de un politist de la investigarea fraudelor si un subofiter jandarm, aflati in timpul liber.

Totul s-a petrecut in 14 ianuarie, in jurul orei 19:00, cand politistul si jandarmul - ambii aflati in timpul liber, au depistat in flagrant un tanar in timp ce sustragea bani dintr-un ATM al unei unitati bancare din Timisoara.

Suspectul, in varsta de 25 de ani, impreuna cu un complice, ar fi montat initial un dispozitiv artizanal pe fanta de eliberare a monetarului, care a impiedicat eliberarea banilor. Ulterior, cei doi suspecti au revenit la locul faptei, au desfacut dispozitivul pe care se aflau lipite mai multe bancnote, moment in care au fost surprinsi de angajatii M.A.I. aflati in timpul liber. Politistul si jandarmul au reusit sa-l retina pe unul dintre hoti, acesta fiind tanarul de 25 de ani, in timp ce al doilea a dat bir cu fugitii.

Astazi, in urma investigatiilor, politistii l-au identificat si prins pe cel de-al doilea suspect in varsta 33 de ani si l-au dus la audieri.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penala in acest caz, iar tanarul de 25 de ani este cercetat in stare de libertate si nu are voie sa paraseasca tara timp de 30 de zile.

Cercetarile in acest caz vor continua.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO