Traian Stoia ramane viceprimarul Timisoarei. Ce conditii trebuie sa respecte in continuare

14-11-2013 13:03


Traian Stoia

 In ciuda atacurilor pe care le-a avut la adresa lui Traian Stoia, primarul Nicolae Robu este nevoit sa accepte convietuirea cu viceprimarul. Conducerea USL Timis a decis ca lucrurile sa ramana neschimbate si Stoia sa fie in continuare viceprimar.

 Potrivit unei intelegeri intre conducerile PSD si PNL, viceprimarul trebuie sa respecte trei conditii. In primul rand, Traian Stoia trebuie retracteze „in termeni neambigui printr-un comunicat de presa toate afirmatiile pe care le-a facut la adresa primarului”. De asemenea, viceprimarul trebuie sa isi respecte atributiile si fisa postului.

A treia conditie pe care trebuie sa o respecte Stoia, este incetarea oricarui atac public la adresa primarului si la adresa altor oameni din primarie.

Si primarul Nicolae Robu are o conditie de urmat. El trebuie de asemenea sa se abtina de la atacuri aduse viceprimarului.

Comunicatul de presa transmis de conducerea USL

In cadrul sedintei conducerii USL Timis din seara zilei de 13.11.2013 s-au stabilit urmatoarele:

1. Dl. Traian Stoia va retracta in termeni neambigui, printr-un comunicat de presa, afirmatiile denigratoare pe care le-a facut la adresa Primarului Nicolae Robu, ca fiind total nefondate.
2. Dl. Traian Stoia va respecta pe viitor cu strictete atributiile conferite prin decizii ale Primarului, conform fisei postului si a organigramei Primariei Municipiului Timisoara adoptata de Consiliul Local si aprobata de ANFP si le va exercita exclusiv in limitele cadrului institutional.
3. Dl. Traian Stoia va inceta orice atac public la adresa Primarului Nicolae Robu, precum si atacurile generice, fata nominalizari concrete, la adresa angajatilor Primariei Municipiului Timisoara.
4. In replica la punctele 1-3, dl. Nicolae Robu va inceta si dansul orice atac public la adresa viceprimarului Traian Stoia.

Participantii la intalnire,in unanimitate, considera USL drept cel mai important proiect politic actual al Romaniei si isi exprima intreaga disponibilitate de a-l perpetua si consolida.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO