Spiritul Craciunului in cluburile timisorene. Momente magice la karaoke sau cu Miss Craciunita

22-12-2011 13:46


Craciunita

Pe langa concertele de Craciun, weekendul acesta aduce in dar petrecaretilor evenimente cu specific de sarbatoare.

Inca din aceasta seara, o parte din cluburi si pub-uri imbraca haine de sarbatoare. Heaven Studio organizeaza un eveniment destinat studentilor timisoreni. Cele mai frumoase studente vor concura pentru titlul de “Miss Craciunita” inainte de miezul noptii.

Pub-ul Al-kimia ofera o seara cu specific rusesc. Seria de cantece din repertoriul rusesc vor fi interpretate de Dima Bodarev si Radu Mircea. Iubitorii de muzica jazz sunt asteptati in Jazz Office, unde se vor distra alaturi de Vera Ciocan,Csaba Santa,Toni Kuhn si Dinu Simon.

Vineri, cei mai talentati dintre timisoreni sunt invitati sa isi etaleze calitatile la karaoke. Cei de la LifePub promit cea mai tare petrecere de karaoke din oras. In clubul Le Cinema se pune la cale o petrecere cu invitati speciali. Rosario Internullo, unul dintre cei mai recunoscuti dj din Romania, va mixa pana dimineata.

Sambata, in ajun de Craciun, Heaven Studio ne imbie cu o petrecere traditionala. Cu numele “We love Christmas”, organizatorii promit o atmosfera magica, unde spiritul Craciunului va fi pretutindeni. Vor fi prezente si craciunitele mosului, care vor completa atmosfera, iar de muzica se va ocupa Dj Maxim.

In aceeasi seara, LifePub organizeaza ultima petrecere de sambata noaptea din acest an, cu numele Christmas Coyote Ugly Party. Dupa cina grea din ajunul Craciunului, ne spun cei de la Al-kimia, traficul intern va fi reglat pe un set cu Leizaboy.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO