S-a dat startul concursului pentru cea mai frumoasa terasa din centrul Timisoarei. Cum va fi aleasa

03-06-2013 15:18


terase piata unirii, timisoara

Patronii de terase din Timisoara au de doua saptamani un nou motiv de competitie. Administratia locala a demarat un concurs pentru stabilirea celor mai frumoase terase din Piata Victoriei, respectiv din Piata Unirii.

Astazi, reprezentantii primariei Timisoara au facut publice criteriile dupa care vor fi desemnate cele doua unitati comerciale castigatoare. Juriul va fi format din reprezentanti ai Directiei de Urbanism, Directiei de Comunicare si ai Biroului Autorizare Activitati Comerciale.

Robu ii invita la concurs pe patronii teraselor din Timisoara. Ce premiu pune la bataie

Primul criteriu de care vor tine cont membrii juriului va fi ansamblul terasei. Acestia se vor deplasa la fiecare terasa inscrisa in concurs si vor analiza mobilierul, calitatea materialelor folosite, sistemul de acoperire, precum si aranjamentul floral. De asemenea, pentru a avea “cea mai frumoasa terasa”, administratorul acesteia trebuie le ofere clientilor si un program artistic.

De asemenea, membrii juriului vor tine cont si de grafica meniului, vesela, aspectul, precum si tinuta personalului.
Toti cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa depuna o cerere la Biroul Autorizare Activitati comerciale pana in 10 iunie.

Premiul este… dreptul de afisa pe tereasa, o diploma din partea primariei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO