Robu ii invita la concurs pe patronii teraselor din Timisoara. Ce premiu pune la bataie

23-05-2013 14:34


terase piata unirii, timisoara

 De saptamana viitoare demareaza un nou concurs in Timisoara. Patronii de terase din Piata Unirii si Piata Victoriei trebuie sa se puna serios pe treaba pentru a intra in cursa pentru “cea mai frumoasa terasa”.

 Este vorba de o noua idee a edililor orasului pentru ca aceste spatii comerciale din centrul Timisoarei sa aiba un aspect tot mai placut. Saptamana viitoare toti proprietarii de terase din Piata Victoriei si Piata Unirii vor primi o invitatie de participare la concurs. Dupa aceasta informare, fiecare patron va decide daca se inscrie in competitie sau nu, iar daca raspunsurile lor vor fi afirmative, vor avea la dispozitie cateva saptamani pentru a schimba aspectul teraselor.

La nivelul primariei va fi creat un juriu format din specialisti din Directia de Urbanism, Directia de Comunicare si din Consiliul Local al Tinerilor din Timisoara. Dupa perioada de pregatire a teraselor, acesti reprezentanti vor merge la fiecare societate comerciala pentru a verifica ce imbunatatiri au fost aduse si vor fotografia cu o tableta noua infatisare a fiecarei terase.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: “Vrem sa infrumusetam orasul, iar in aceasta perioada este important cum arata centrul Timisoarei. Am vazut cu satisfactie ca unii dintre proprietari au raspuns apelului de a pune flori in jurul terasei, unii au facut-o intr-o masura mai mare, altii intr-o masura mai mica, unii mai frumos, altii nu asa frumos. Lasam o saptamana, cel putin, pentru amenajare. Apoi vom comunica data cand vor intra in jurizare si cand vom anunta castigatorii”.

Premiul este unul ce i-ar putea face invidiosi pe ceilalti proprietari de terase care au pierdut. Castigatorul va primi o diploma pentru care va avea dreptul sa o afiseze la loc de cinste, in unitatea comerciala. Potrivit primarului, acest premiu “va face terasa mai atractiva”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO