Robu vrea sa o cumpere pe Poli, iar Iancu i-a facut nota de plata: 7,5 milioane de euro!

18-06-2012 14:04

galerie Poli Timisoara

 Pentru a plăti toate datoriile clubului şi pentru a avea un buget care să-i permită să atace promovarea, clubul alb-violet are nevoie de o sumă enormă.

 Noul primar al Timişoarei se încăpăţânează să nu o lase pe Poli să moară, deşi aproape toată lumea s-a împăcat cu această idee. Nicolae Robu vrea să preia clubul de la Marian Iancu în cel mai scurt timp. Actualul patron al lui Poli îi transmite însă că, pentru ca acest lucru să se realizeze, administraţia locală şi judeţeană trebuie să scoată o sumă de invidiat chiar şi pentru echipele din Liga I.

Pentru ca Poli să poată juca în continuare în liga secundă, trebuie achitate datoriile, în valoare de şase milioane. În plus, trebuie asigurat un buget pentru o pretendentă la promovare (circa 1,5 milioane de euro).

Iancu a publicat în detaliu pe site-ul oficial situaţia financiară la zi a clubului, ca răspuns la intenţia lui Robu de a prelua pe Poli. Patronul alb-violeţilor a precizat că este posibil ca societatea pe care o conduce să intre în insolvenţă. Citeşte aici comunicatul postat de Marian Iancu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO