Robu i-a cerut demisia directorului RATT. „Regia nu a gestionat bine situatia in aceasta iarna”

14-12-2012 14:27


intarzieri tramvai

 Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, i-a cerut astazi demisia directorului Regiei Autonome de Transport din Timisoara, Ioan Goia. Edilul sef este nemultumit de modul in care regia a gestionat problemele intampinate in aceasta iarna.

 Nicolae Robu l-a atentionat inca de marti pe Ioan Goia ca regia pe care o conduce nu isi face datoria asa cum trebuie. Astazi, primarul a ajuns la concluzia in ultimele trei zile nu s-au remediat problemele pe care le-a semnalat si i-a cerut demisia.

I-am transmis domnului Goia in urma cu o jumatate de ora ca sunt extrem de nemultumit de cum RATT a actionat in aceasta perioada. Vad in toate statiile mijloacelor de transport in comun foarte multi oameni asteptand, ceea ce inseamna ca autobuzele si tramvaiele nu au frecventa adaptata nevoilor cetatenilor. A ramas aceeasi aglomeratie in tramvaie, mormanele de zapada nu au fost indepartate din statii si mijloacele de transport in comun au avut intarzieri foarte mari ”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul este nemultumit si de faptul ca la inceputul acestei luni, la RATT nu exista nicio lama de deszapezire. Abia cand a inceput sa ninga, regia a achizitionat doua astfel de unelte. „I-am mai cerut directorului Goia sa suplimenteze numarul de mijloace de transport in comun. A zis ca nu se poate pentru ca multi dintre oamenii lui sunt in concediu. Nu e normal ca directorul sa aprobe intrarea in concediu a unor angajati asa importanti precum soferii de autobuz si vatmanii, intr-o asemenea perioada”, spune edilul sef.

Eu nu pot sa il demit, dar pot cere consiliului de administratie sa il demita si pe el, si pe directorul tehnic. Va fi asigurat interimatul de catre cineva, apoi vom vedea cine ii va lua locul . Eu imi exprim nemultumirea de modul in care se comporta actuala administratie”, a incheiat Robu.

Contactat de reporterii stirileprotv.ro/vest, directorul RATT, Ioan Goia, nu a vrut sa comenteze acest subiect.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO