Politia de Frontiera Timis face ancheta interna pentru a afla cum au trecut contrabandistii de tigari prin vama Moravita

Ultima actualizare: 10-04-2014 00:30
politia frontiera

 Cei doi soferi urmariti duminica de politistii de frontiera din Moravita, dupa ce nu au oprit la un filtru organizat la intrare in localitatea Moravita, au fost audiati, iar unul dintre ei a fost retinut pentru 24 de ore.

Totodata, conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis a deschis o ancheta interna si incearca sa afle cum au reusit suspectii sa treaca prin Punctul de frontiera Moravita, cu masinile pline cu tigari de contrabanda. In plus, seful punctului de trecere a frontierei Moravita, dar si alti trei agenti sunt cercetati pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu.

Reamintim ca duminica, 6 aprilie, doi soferi, contrabandisti de tigari, au incercat sa scape de filtrele Politiei de frontiera din Moravita. In fuga, unul dintre soferi a acrosat doi politisti de frontiera, pe care i-a ranit usor. Politistii i-au urmarit pana cand, cei doi au abandonat autoturismele in fata a doua locuinte din Moravita. Intr-una dintre masini si la domiciliile suspectilor, oamenii legii au descoperit 80 de baxuri cu tigarete de contrabanda, aduse din Serbia. Cei doi au fost audiati aseara si unul dintre ei a fost retinut pentru 24 de ore. Astazi el va fi dus in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. 

In ceea ce-i priveste pe cei doi politisti de frontiera accidentati, acestia au primit ingrijiri medicale, si sunt in afara oricarui pericol. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO