Patru piete din Timisoara functioneaza fara autorizatie. Stoia: "Ar trebui sa ne amendam singuri"

21-06-2013 13:10


Piete volante

Multe dintre pietele din Timisoara arata la fel ca in urma cu 30 de ani, atunci cand nu existau standarde prea ridicate. Mai rau este ca patru dintre pietele din oras nu indeplinesc nici cele mai mici conditii de civilizatie si functioneaza ilegal.

Este vorba despre pietele din zonele Mehala, Doina, Nicolae Balcescu si Dacia, care functioneaza fara a avea autorizatie. Practic, acestea functioneaza illegal de aproximativ trei ani, iar reprezentantii primariei au inchis ochii pana acum.

Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: “Urmeaza sa avem o dicutie marti cu domnul Stefan, seful de la Piete S.A. sa vedem in ce conditii si care sunt masurile necesare pentru a junge la normalitate. Nu au autorizatie de functionare, daca am fi luat masuri ne-am fi amendat singuri. Daca nu au indeplinit toate conditiile nu poti sa le dai autorizatie. Legea spune ca trebuie sa indeplinesti anumite conditii si dupa aceea sa ceri spatiu”.

De asemenea, in Piata Mehala mai exista o mare problema. Terenul pe care este amplasata piata este revendicat de un cetatean strain, cu care primaria se judeca in instanta.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO