Ce au discutat primarul Timisoarei si soprana care a pozat nud, cu o masca de gaze pe fata, langa o fabrica de anvelope

Ultima actualizare: 11-09-2014 00:10

Soprana din Timisoara care a pozat goala, cu o masca de gaze pe fata, langa o fabrica de anvelope s-a intalnit luni cu primarul orasului.

Sursa foto: Diana Pap

Acesta sustine ca le-a cerut in repetate randuri inspectorilor Garzii de Mediu sa-i identifice pe marii poluatori si sa ia masuri.

Diana Pap: "Nu ma astept ca dumneavoastra sa aprobati un gest ca nuditate expusa."
Primarul Timisoarei: "Astea sunt chestiuni personale, nu ma amestec, e dreptul dvs."

Cand a ajuns in biroul primarului, soprana care a pozat nud cu o masca de gaze pe figura si un trandafir in mana si-a spus pasul.

Diana Pap: "Ma gandeam, daca dvs. ati aproba o idee, un fel de sondaj de opinie in randul populatiei, sa vedem cat la suta din populatie este deranjata de acest miros. Fara alte intrebari, DA si NU, poate acest lucru va determina sa continuati demersurile care noi ni le dorim, de altfel."
Primarul Timisoarei: "Sigur ca noi putem sa facem si un sondaj. Eu am o comunicare destul de stransa cu cetatenii Timisoarei si am semnale de la foarte multa lume in acest sens. Ca se simte mirosul pe arii extinse."

Edilul i-a dat dreptate artistei.

Primarul Timisoarei: "Se simt mirosuri neplacute care provin de la anumite intreprinderi, pe care le suspectam ca sunt poluatori. Este inadmisibil ca sanatatea si confortul pana la urma a zeci de mii de cetateni sa aiba de suferit de pe urma acestor activitati."

Reprezentantii fabricii de anvelope nu au avut inca nicio reactie.

Diana Pap este o militanta convinsa. La inceputul acestui an, ea a ales o alta modalitate de protest prin care a atras atentia autoritatilor fata de mizeria care domneste pe unele strazi din oras. Si-a dat jos pantalonii si s-a asezat pe un vas de closet abandonat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO