'Mi-e tare frig, desi nu e noiembrie. Iarta-ma". Prietenii si colegii notaritei care s-a sinucis nu isi explica gestul femeii

20-08-2014 13:21


"Nu mai pot sa lupt cu zgomotul, mi-e tare frig, iarta-ma". Dupa ce a scris aceste randuri tulburatoare si aparent fara niciun sens, o notarita din Timisoara si-a pus capat zilelor.

Apropiatii femeii, in varsta de 37 de ani, sunt socati. Le este greu sa inteleaga de ce tanara, cu o cariera implinita, a ales moartea.

Nici cei din familie, nici prietenii nu au inteles ce o macina atat de tare pe Andreia. Cu totii incearca sa inteleaga ce se ascunde in spatele cuvintelor ei: ''Mi-e tare frig, desi nu e noiembrie. Iarta-ma".

Florin Kovacs, prieten: "Era o persoana minunata, profesionista, in sensul ca era foarte sociabila si destoinica, pe mine m-a socat, cred ca a avut un moment de cadere psihica, ce a dus la un asemenea gest pe care nu si-l va explica nimeni vreodata."

Andreia a fost cativa ani avocat in Baroul Timis. Din 2008 era notar. A fost admisa cu 9.80, cea mai mare nota pe tara. Cel putin din prisma carierei parea un om realizat.

Florin Cimpoesu, vicepresedintele Camerei Notarilor Timisoara:  
"E un mare regret pentru noi pierderea suferita, fata era una din colegele foarte apreciate, foarte iubite isi facea meseria asa cum trebuie, nu ne-am fi asteptat niciodata la un asemenea gest, n-a avut sesizari, n-a avut plangeri, n-a avut controale."

"Draga mea, ne-ai socat pe toti. Tu, Andreia mea, mi-ai rupt sufletul! Dumnezeu sa te ierte si sa aiba grija de tine!" - scriu cu durere pe pagina ei prietenii si cei care au cunoscut-o in viata.

VIDEO PROTVPLUS.RO