Internetul in parcurile din Timisoara functioneaza in sfarsit! Vezi unde ai acces la wireless

25-10-2013 11:11


Parcul Rozelor

 Dupa lungi asteptari, timisorenii au in sfarsit internet gratuit in parcurile din oras. In momentul de fata, acesta functioneaza in cinci parcuri, iar pana luni va fi montata aparatura necesara si in alte doua parcuri.

 Din aceasta saptamana, in Parcul Rozelor, parcul din zona Girocului, Parcul Carmen Sylva, Gradina Zoologica si in Parcul Poporului, internetul functioneaza. Potrivit viceprimarului Traian Stoia, pana luni acesta va fi functional si in Parcul Karlsruhe, dar si in Parcul Copiilor.

Investitia are o valoare de 70.000 de euro, suportata in totalitate de o companie de telefonie mobile, cu care are contract Primaria.

Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: „Ei s-au obligat sa faca acest lucru pe cheltuiala lor, iar Primaria nu a facut nimic”.
Potrivit edilului, in perioada urmatoare urmeaza sa fie montate si mai multe mese in aceste parcuri, astfel incat timisorenii sa aiba unde sa isi aseze laptopurile.

Internetul gratuit in parcuri este o promisiune pe care administratia locala a facut-o inca de anul trecut. Planurile primariei erau ca internetul sa fie disponibil in mod gratuit in 11 parcuri, plus Gradina Zoologica. Este vorba de Parcul Copiilor, Parcul Rozelor, Parcul Central, Parcul Botanic, Parcul Karlsruhe, Parcul Poporului, Parcul din zona Soarelui, Parcul Alpinet, Parcul Carol, Parcul Silva si Parcul din zona Girocului.

Internetul gratuit in parcurile din Timisoara ramane un vis frumos.Primaria a uitat de acest proiect

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO