Biciclistul izbit in plin de o masina in zona Dambovita din Timisoara, a murit la spital. VIDEO

08-07-2013 16:14


 Accidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, in zona Dambovita din Timisoara. Un biciclist care iesea de pe o strada secundara pe strada principala a fost izbit in plin de o masina.

Se pare ca barbatul in varsta de 75 de ani care se afla pe bicicleta nu s-ar fi asigurat atunci cand a iesit de pe o strada secundara pe strada principala Ardealul. In acel moment, o masina care venea in viteza nu l-a mai putut evita pe biciclist si l-a izbit in plin. In urma impactului, victima a fost aruncata aproximativ 30 de metri pe sosea.

La fata locului a ajuns de urgenta o ambulanta care l-a transportat pe barbatul de 75 de ani la Spitalul Judetean din Timisoara in stare foarte grava. La scurt timp, batranul a pierdut lupta cu viata.

Soferul de 22 de ani care se afla la volanul masinii le-a declarat politistilor ca a franat cat a putut insa cu toate acestea nu l-a putut evita pe biciclist. Politistii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpa si cerceteaza daca soferul este vinovat, sau accidentul s-a produs din cauza imprudentei biciclistului.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO