Firmele, institutiile si persoanele fizice, puse la treaba. Ce le va impune Primaria Timisoara

27-05-2013 12:16


directia fiscala timisoara

Comerciantii, reprezentantii institutiilor publice, precum si timisorenii care locuiesc la parter trebuie sa puna osul la treaba. Toate aceste categorii de persoane vor fi obligate de Primarie sa isi spele geamurile si vitrinele “de cate ori este nevoie”

Membrii consiliului local vor avea pe masa vineri, la sedinta de plen, un document… neobisnuit. Este vorba despre un Proiect de Hotarare prin care toate persoanele care detin un spatiu la parterul unei cladiri din Timisoara vor fi obligate sa isi spele geamurile si vitrinele. In caz contrar, acestea vor primi amenzi, care vor fi stabilite in aceeasi sedinta de consiliu.


Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: “Institutiile publice, patronii de magazine, de cladiri sau de birouri precum si persoanele care locuiesc la parter, trebuie sa isi spele geamurile si vitrinele ori de cate ori este nevoie. Aceasta va fi si formularea din Proiectul de Hotarare. Poate fi nevoie sa le spele zilnic, poate fi nevoie sa le spele si de trei ori pe zi”.


Edililor le-a venit aceasta idee atunci cand s-au uitat in propria “ograda”. Cladirea Directiei Fiscale nu mai fusese ingrijita de luni bune, iar pe ea s-a adunat un strat gros de praf. La ordinul viceprimarului Traian Stoia, geamurile si vitrinele institutiei au fost spalate zilele trecute, iar diferenta a fost una… sclipitoare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO