UPDATE. Femeia care a anuntat ca ar fi fost talharita noaptea trecuta si-a schimbat declaratiile. Ce le-a spus politistilor

Ultima actualizare: 25-02-2014 07:04
Politie

 O femeie a anuntat politistii, noaptea trecuta, despre faptul ca a fost atacata in plina strada, tocmai cand iesea de la un restaurant situat pe Bulevardul Take Ionescu din Timisoara.

UPDATE: Femeia care a reclamat la politie faptul ca a fost jefuita si ca a ramas fara geanta, dupa ce iesea dintr-un restaurant, si-a schimbat declaratiile. Ea le-a spus politistilor ca de fapt ii cunostea pe hoti si ca si-ar fi lasat geanta in masina lor, de bunavoie.

Oamenii legii o vor audia din nou pe femeie pentru a stabili cu exactitate care este adevarul.
____________________________

Femeia a marturisit politistilor ca patru indivizi i-au smuls geanta de pe umar. Talharii s-au facut apoi nevazuti cu o masina galbena. 

Femeia a anuntat imediat Politia si mai multe echipaje au pornit in cautarea autoturismului cu care au fugit hotii. Nu a trecut mult timp si politistii au oprit o masina Ford Ka, de culoare galbena. In interiorul acesteia se aflau patru barbati care au fost toti legitimati de politisti. 

Cand au verificat autoturismul cu atentie, oamenii legii au gasit  geanta femeii talharite, in portbagaj. In masina politistii au mai gasit si cateva folii de aluminiu care contineau praf de culoare alba. Politistii au ridicat substanta pentru a verifica daca este vorba despre droguri. 

Cei patru indivizi au fost retinuti de politisti si dusi la audieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO