Detinutul care a evadat ieri la Timisoara a stat ascuns timp de sase ore intr-o ghena de gunoi

25-01-2013 11:50


detinut evadat, prins

 Detinutul care a evadat ieri la Timisoara, de sub ochii gardienilor si a fost prins dupa sase ore de cautari, febrile, a vrut sa scape de condamnarea de 16 ani de inchisoare pe care o primise in urma cu trei zile.

 Magistratii l-au pedepsit pentru o crima pe care tanarul de 22 de ani a comis-o in vara anului trecut, atunci cand a injunghiat un baiat de 18 ani in centrul orasului.

In cele cateva ore de “libertate”, fugarul a stat ascuns intr-o ghena de gunoi de langa Liceul de Arta. Timp de sase ore, detinutul evadat a asteptat sa se linisteasca apele. Cand a crezut ca nimeni nu il mai cauta in zona centrala a orasului, tanarul a iesit din ghena de gunoi unde a stat ascuns, insa nu a apucat sa faca nici o suta de metri pana ce echipa de interventie a penitenciarului a dat de el. Erau imbracati in civil, asa ca evadatul nu a banuit nici un moment ca va fi prins. Inainte de a-l imobiliza, gardienii au tras un foc de arma in plan vertical.

Fugarul a ajuns din nou dupa gratii, mai repede decat se astepta. Acum, o comisie interna a penitenciarului va verifica modul in care au reactionat gardienii in momentul evadarii detinutului si daca acestia pot fi trasi la raspundere.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO