Culmea tupeului.Un sofer a lovit o ambulanta aflata la un accident apoi si-a continuat drumul.Politistii l-au prins in trafic

24-03-2014 16:29


ambulanta lovita

Culmea tupeului, in trafic. Soferul unei dubite a distrus stopurile unui echipaj de la Ambulanta - in timp ce medicii acordau primul ajutor victimei unui accident – dupa care si-a continuat linistit drumul.

Totul s-a petrecut luni dupa-amiaza, la intrarea in localitatea Dumbravita. Un echipaj de Politie si unul de la Ambulanta se aflau la un accident, petrecut pe strada principala, in care o femeie fusese lovita de un autoturism. In timp ce politistii faceau cercetarea la fata locului, iar medicii ii acordau ingrijiri medicale victimei aflate in echipajul medical, s-a petrecut un incident revoltator.

De pe o strada secundara a iesit o dubita, al carei sofer nu a estimat corect distanta cand a virat la dreapta, lovind astfel echipajul de la Ambulanta. Dupa ce a distrus stopurile echipajului medical, soferul a trecut pe langa politisti ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Echipajul de la Rutiera insa a pornit dupa sofer cu semnalele acustice si luminoase in functiune si in cele din urma individul a oprit dubita. Barbatul a fost amendat de politisti.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO