Barbatul care a lovit grav o femeie pe trotuar la Lugoj, cercetat in LIBERTATE. Motivarea instantei

Ultima actualizare: 06-06-2013 00:48

 Barbatul de 28 de ani, din Lugoj, care a accidentat grav o femeie dupa ce a izbit-o violent pe trotuar, a ajuns in aceasta dimineata in fata magistratilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria din Lugoj, cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE ORA 15:55 Magistratii de la Judecatoria Lugoj au dispus cercetarea in stare de libertate a barbatului care a izbit violent o femeie pe trotuar si apoi a parasit locul accidentului. Motivele care stau la baza acestei acestei decizii sunt cel putin revoltatoare. Magistratii au declarat ca inculpatul a avut o "atitudine sincera" in fata instantei, dar si ca este tatal a trei copii si de aceea merita sa fie cercetat in stare de libertate.

Carmela Cordos, purtator de cuvant al Judecatoriei Lugoj: “S-a respins propunerea de arestare preventiva dispunand in sarcina inculpatului mai multe obligatii de a nu parasi tara, sa se prezinte la organele de urmarire penala. In pronuntarea solutiei, instanta a avut in vedere atitudinea sincera a inculpatului in fata autoritatilor judiciare recunoscand si regretand comiterea faptelor, de asemenea a manifestat disponibilitate pentru recuperarea prejudiciului partii vatamate, ca anterior inculpatul nu a mai savarsit fapte de natura penala".

UPDATE ora 15:00 Magistratii au decis astazi cercetarea in stare de libertate a soferului beat si fara permis, care a izbit o femeie pe trotuar, duminica dimineata, in Lugoj. Barbatul care a abandonat-o pe femeia care se afla in stare de agonie, pe trotuar, are interdictia de a parasi tara. Procurorii au declarat ca vor face recurs ca decizia judecatorilor.

_______________________________

 Barbatul care conducea cu viteza pe o strada din oras, nu avea permis si, in plus, s-a urcat baut la volan. A abandonat masina care a ramas blocata intre un stalp si o casa si s-a facut nevazut. Femeia accidentata a ajuns la clinica de traumatologie din Timisoara cu multiple leziuni la picioare si la cap.

Barbatul a fost prins de politisti la scurt timp dupa accident. Initial, le-a spus agentilor ca nu el s-a aflat la volanul masinii ci un potential cumparator. Adevarul a iesit insa la iveala, iar suspectul a fost imediat retinut. El este acuzat de vatamare corporala grava, conducere fara permis si fuga de la locul accidentului.

Un sofer baut si fara permis a lovit o femeie pe trotuar apoi a fugit. Cum s-a terminat totul

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO