Un sofer baut si fara permis a lovit o femeie pe trotuar apoi a fugit. Cum s-a terminat totul

03-06-2013 09:14


  Un sofer fara permis, baut si cu masina plina de prieteni a accidentat duminica dimineata o femeie pe un trotuar din Lugoj.

Pentru ca toate datele il incriminau, barbatul de 28 de ani a fugit, insa politistii l-au gasit in scurt timp. La audieri omul le-a spus anchetatorilor ca masina lui era de fapt condusa de un potential cumparator pe care nu-l cunoaste.

Bolidul a tasnit cu viteza dintr-o curba, a lovit-o pe femeia de 54 de ani si s-a oprit intre un stalp si zidul unei case.

Victima are rani grave asa ca medicii din Lugoj au decis transferul ei la Timisoara.

Doina Poenaru, medic UPU Timisoara: "Pacienta a ajuns la noi in urma unui accident rutier, era constienta. Are mai multe rani la picioare, urmeaza sa i se faca mai multe investigatii neurologice".

Dupa accident, soferul a incercat sa dispara cu tot cu masina insa autoturismul a ramas intepenit. In final a fugit impreuna cu cei care il insoteau. In scurt timp politistii l-au identificat pe proprietarul vehiculului si l-au dus la sectie. Acesta le-a declarat anchetatorilor ca nu el se afla la volan ci un potential cumparator pe care nu-l cunoaste foarte bine. In final politistii au realizat ca de fapt el conducea fara permis si avea o alcoolemie de 0,38.

Dupa mai multe ore de audieri, soferul a fost retinut. Procurorii vor cere astazi arestarea lui preventiva pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere fara permis.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO